18:53 22.04.2016

Оклад глави Адміністрації президента й секретаря РНБО становитиме 18 тис. грн

2 хв читати
Оклад глави Адміністрації президента й секретаря РНБО становитиме 18 тис. грн

Оклад глави Адміністрації президента та секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України становитиме 18 тис. грн, голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) - 15 тис. грн, голів Антимонопольного комітету й Фонду держмайна - 13,3 тис. грн.

Такі оклади закріплені постановою уряду №304 від 20 квітня "Про умови оплати праці окремих керівних співробітників державних органів, на яких не поширюється дія закону "Про державну службу", оприлюдненою в п'ятницю.

Згідно з документом, посадовий оклад першого заступника голови Адміністрації президента становитиме 16 тис. грн, заступника глави - 15 тис. грн, члена ЦВК - 12,5 тис. грн

Кабмін встановив оклад голові Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у розмірі 13,5 тис. грн, керівнику Держкомтелерадіо - 13 тис. грн.

У постанові вказано, що керівним співробітникам виплачуються: надбавка за вислугу років у розмірі 3% окладу за кожен календарний рік залежно від стажу роботи, але не більше 50% окладу; надбавка за інтенсивність роботи - до 100% окладу; премія; матеріальна допомога на оздоровлення під час відпустки, що не перевищує середньомісячну зарплату. Керівним працівниками також може видаватися матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань.

Постанова набуває чинності одночасно з набуттям чинності закону "Про державну службу".

Як повідомлялося, загальна сума доходів глави Адміністрації президента України Бориса Ложкіна в 2015 році становила 627,9 тис. грн, з яких зарплата - 163 тис. грн.

Загальна сума доходів секретаря РНБО Олександра Турчинова минулого року становила понад 1,65 млн грн, при цьому зарплата - близько 200 тис. грн, решта - дивіденди і відсотки.

Зарплата глави ЦВК Михайла Охендовського в 2015 році була 310,5 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА