19:44 26.04.2016

Шустер написав заяву про скасування рішення про анулювання ліцензії на роботу

2 хв читати
Шустер написав заяву про скасування рішення про анулювання ліцензії на роботу

В. о. голови служби зайнятості Сергій Кравченко запропонував журналісту, телеведучому Савіку Шустеру написати на ім'я керівника служби заяву з проханням скасувати рішення Київського міського центру зайнятості про анулювання ліцензії на роботу.

"Я можу звернутися до київського міського центру зайнятості: нехай вони розглянуть і приймуть відповідне рішення… Є певна процедура. Савік має написати мені заяву", - сказав С.Кравченко у вівторок у присутності народних депутатів та С.Шустера, які прибули до Держслужби зайнятості для з'ясування підстав для анулювання ліцензії.

Під час розгляду конфліктної ситуації в Держслужбі зайнятості, який транслював "112 канал", С.Шустер запитав: "Я можу написати дві заяви. Прошу скасувати неправомірне рішення або злочинне рішення. Як волієте?".

Керівник держслужби зайнятості попросив народних депутатів та інших присутніх покинути кабінет і залишити їх із журналістом С.Шустером для складання заяви.

"Зараз вони складуть цього листа. І ми сподіваємося на здоровий глузд керівника, який не хоче потрапити під кримінальну відповідальність, і він призупинить (рішення - ІФ) до з'ясування всіх обставин, які цьому передували. Тому що була підміна і маніпуляція", - пояснив журналістам позафракційний народний депутат Дмитро Добродомов.

Сам телеведучий після відвідування Держслужби зайнятості України підтвердив, що написав заяву на скасування рішення про анулювання його дозволу на роботу в Україні.

"Станом на сьогодні Савік скористався своїм правом й оскаржив анулювання свого права на роботу тут, у центрі зайнятості. Відповідно до положення про Порядок надання дозволів, їх припинення та анулювання, протягом трьох днів його заяву має бути розглянуто", - сказав народний депутат із фракції "Батьківщина" Сергій Власенко журналістам у вівторок.

Він також висловив думку, що ця справа є політичним замовленням.

У свою чергу керівник групи адвокатів "Савік Шустер Студія" Ярослав Романчук пояснив: "Після анулювання дозволу на роботу наступним кроком логічним мало бути анулювання дозволу на проживання... І в такому разі виникне питання про його перебування на території України. І чи рахуватимуть 90 днів, які він був раніше, чи відлік розпочнеться з моменту анулювання посвідчення на проживання".

Як повідомлялося, у вівторок, 26 квітня, стало відомо, що відомому журналісту Савіку Шустеру було анульовано ліцензію на роботу в Україні. У Київському центрі зайнятості пояснили, що таке рішення було ухвалено на підставі отриманої від Державної служби зайнятості інформації про відкрите стосовно нього кримінальне провадження.

Сам С.Шустер раніше заявив, що вважає цілеспрямованим ухвалення такого рішення напередодні свят.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА