12:17 27.04.2016

Порошенко озвучив основні проблеми в забезпеченні ЗСУ

1 хв читати
Порошенко озвучив основні проблеми в забезпеченні ЗСУ

Президент України Петро Порошенко констатував наявність дефіциту новітніх видів амуніції та високоточних боєприпасів у Збройних силах України.

"По-перше, вкрай незадовільним є рівень забезпечення військ сучасними комплексами радіолокацій та лазерними далекомірами, зокрема приладами нічного бачення з функцією далекоміра", - сказав президент під час презентації нових і модернізованих зразків озброєння та військової техніки ракетних військ і артилерії в смт Дівички Київської області в середу.

Крім того, за словами П.Порошенка, армії бракує програмного забезпечення для управління вогнем по супротивнику з використанням комп'ютерних планшетів і кишенькових комп'ютерів.

"По-третє, критичною є відсутність у підрозділах розвідки безпілотних комплексів розвідки. І, нарешті, більш ніж очевидною є необхідність оснащення артилерійських підрозділів сучасними технічними засобами контрбатарейної боротьби далекої дії, причому як вітчизняного виробництва, так і отриманих у рамках міжнародної співпраці", - сказав він.

П.Порошенко також заявив про необхідність відпрацювання питання постачання до ЗСУ високоточних боєприпасів. "Це окреме завдання підприємствам і керівництву "Укроборонпрому", - сказав глава держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА