10:06 28.04.2016

Держслужба зайнятості призупинила рішення про анулювання дозволу Шустеру працювати в Україні

2 хв читати
Держслужба зайнятості призупинила рішення про анулювання дозволу Шустеру працювати в Україні

Державна служба зайнятості (Центральний апарат) призупинила дію рішення Київського міського центру зайнятості щодо анулювання дозволу на роботу громадянина Канади, журналіста і телеведучого Савіка Шустера в Україні до з'ясування обставин.

Як повідомляється на сторінці Держслужби зайнятості у соцмережі Facebook у четвер вранці, відповідне рішення було ухвалено Центральним апаратом Держслужби зайнятості після письмового звернення С. Шустера до керівництва служби.

"Приймаючи наказ №54, Київський міський центр зайнятості діяв в межах своїх повноважень виключно в рамках правового поля. Водночас, хочу зазначити, що служба зайнятості - це вже не стара архаїчна структура. Ми перебуває в стані реформи і завжди відкриті до нового. До мене прийшла заява громадянина С. Шустера і, реагуючи на цей документ, ми призупиняємо рішення наказу до з'ясування обставин. Таким чином, на сьогоднішній день, дозвіл на використання праці громадянина Канади Шустера №43388 є дійсним до з'ясування обставин", - заявив виконувач обов'язків голови Центрального апарату Держслужби зайнятості Сергій Кравченко.

Раніше Київський міський центр зайнятості своїм наказом від 25.04.2016 №54 анулював дозвіл №43388 на роботу С. Шустера в ТОВ "СавікШустерСтудія" на посаді генерального директора на підставі нібито подання недостовірних даних про відсутність судимості, однак 22 квітня в Держслужбу зайнятості надійшов лист від Державної фіскальної служби про те, що щодо С. Шустера здійснюється кримінальне провадження, внесене Головним слідчим управлінням фінансових розслідувань ДФС 5 жовтня 2015 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Згідно з п. 24 Порядку (Порядок видачі, продовження дії та анулювання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, затверджений постановою Кабміну №437 від 27 травня 2013 року - ІФ), є підставою для відмови в продовженні дозволу є відбування іноземцем або особою без громадянства на момент оформлення дозволу покарання за скоєння злочину або здійснення стосовно нього кримінального провадження", - наголошується в повідомленні.

26 квітня С. Шустер подав заяву в Держслужбу зайнятості щодо наказу Київського міського центру зайнятості №54.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗСУ знищили низку об'єктів на військовому аеродромі в Джанкої - ГУР

Ворог намагається захопити Часів Яр, закидає місто КАБами й не зважає на свої втрати - ОСУВ "Хортиця"

Найближчі дні в Україні будуть прохолодними та дощовими, в суботу подекуди нічні заморозки

Армія РФ завдала ракетного удару по Дніпровському району, є постраждалі, зафіксовано загоряння - голова ОВА

Кулеба - союзникам: Системи Patriot і SAMP/T потрібні вже сьогодні для порятунку життя людей і економіки

Перші 13 із 60 ветеранів з ампутаційними пораненнями відбули до Берліна для встановлення сучасних інноваційних протезів - мер Києва

Обвинувачений у спробі дати хабар чиновникам "Укргазвидобування" визнав провину, просить перерахувати гроші ЗСУ

ТЧХУ не комунікує з організаціями Червоного Хреста Росії та Білорусі - Доценко

Закон про Товариство Червоного Хреста України треба актуалізувати - Доценко

Польські фермери відновили блокування доріг на прикордонні переходи "Краківець" і "Шегині" - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА