20:38 29.04.2016

Фахівці у сфері морських перевезень обговорили міжнародно-правові способи стримування агресії РФ у Чорноморському регіоні

2 хв читати

Київ. 29 квітня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - В Києві відбулося експертне засідання з питання протидії агресії РФ в Чорноморському регіоні за участю українських фахівців у сфері міжнародного морського права, учених і співробітників державних і комерційних організацій, що опікуються питаннями гарантування безпеки і управління морських перевезень.

Як повідомляється на сторінці Державної служби України з питань Автономної Республіки Крим і Севастополя в Facebook, захід на тему "Міжнародно-правові способи протидії і стримування агресії РФ в Чорноморському регіоні" відбувся в Центрі громадських досліджень "Український меридіан" під головуванням глави держслужби Наримана Устаєва.

"Заснований на початку березня 2016 року під егідою Державної служби України з питань Автономної Республіки Крим і міста Севастополя цикл експертних круглих столів і експертних зустрічей має на меті формування експертних рекомендацій, спрямованих на розробку Державної стратегії реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя. Узагальнені інформаційно-аналітичні матеріали передані в Державну службу з питань Автономної Республіки Крим і міста Севастополя", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, постановою №209 від 20.04.2016 року Кабмін створив Міністерство у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України шляхом злиття Державного агентства з питань відновлення Донбасу і Державної служби Автономної республіки Крим і міста Севастополя. Міністром з питань окупованих територій і тимчасово переміщених осіб є Вадим Черниш, віце-прем'єрами призначені Сергій Злакоман (керівник апарату) і екс-глава Луганської обладміністрації Георгій Тука.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА