12:01 04.05.2016

У Києві розбився спортсмен-автогонщик та його пасажир

1 хв читати
У Києві розбився спортсмен-автогонщик та його пасажир

Поліція Києва встановлює обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Голосіївському районі, в якій загинув водій - спортсмен-автогонщик - та пасажир.

Як повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Києві Оксана Бліщик на сторінці у Facebook, ДТП сталася неподалік вул. Саперно-Слобідська.

На місці аварії поліція з’ясувала, що, за попередньою інформацією, внаслідок перевищення швидкості руху автомобіль "Фольксваген" занесло в праву сторону, а відтак відбувся контакт спочатку із бордюрним каменем та з двома опорами шляхопроводу. У результаті зіткнення автомобіль розірвало на три частини.

"32-річний водій, киянин, та 20-річний пасажир, уродженець Донецької області, від отриманих травм загинули на місці ДТП. Встановлено, що за кермом автомобіля перебував спортсмен-автогонщик", - повідомила О.Бліщик.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У соцмережах з'явилася інформація, що загиблий водій - автогонщик Тарас Колесник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА