13:22 04.05.2016

За добу в зоні АТО загиблих українських військових немає, один був поранений

1 хв читати
За добу в зоні АТО загиблих українських військових немає, один був поранений

За минулу добу в зоні проведення АТО на Донбасі не загинув жоден український військовослужбовець, один був поранений поблизу Мар’їнки, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, але один наш воїн був поранений унаслідок обстрілу біля Мар’їнки", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

А.Лисенко зазначив, що ситуація в районі проведення АТО залишається відносно стабільною, проте окремі збройні провокації тривають - за минулу добу бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

На луганському напрямку сторони повністю дотримувалися перемир'я, не зафіксовано жодного обстрілу.

На донецькому напрямку бойовики чотири рази обстріляли позиції сил АТО. "Як і раніше, неспокійно поблизу Авдіївки, де незаконні збройні формування стріляли з БМП, стрілецької зброї та гранатометів. Також бойовики застосували стрілецьку зброю і гранатомети в районі Зайцевого. Крім того, біля Луганського, що на Світлодарській дузі, ворог додатково стріляв із великокаліберних кулеметів, на що отримав відповідь із боку українських військових", - розповів спікер АП.

А.Лисенко зазначив, що на маріупольському напрямку бойовики здійснили дві збройні провокації - в районі Мар’їнки та села Гнутового, застосувавши стрілецьку зброю та гранатомети.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА