18:21 04.05.2016

Від 11 травня станція метро "Вокзальна" частково закриватиметься на вхід у "години пік"

2 хв читати
Від 11 травня станція метро "Вокзальна" частково закриватиметься на вхід у "години пік"

У зв'язку з початком планового капітального ремонту ескалаторів на станції Київського метрополітену "Вокзальна" з 11 травня по 6 вересня 2016 року вхід для пасажирів в "пікові години" буде закритий, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"На час ремонту метрополітен буде вимушений закривати станцію "Вокзальна" на вхід в "пікові години". Так, з понеділка по четвер станція не прийматиме пасажирів з 7:00 до 9:30 і з 16:00 до 19:00. В п'ятницю вхід не працюватиме з 7:00 до 9:30 і з 14:30 до 19:30, а в суботу - з 7:00 до 9:00", - зазначено в оприлюдненому в середу повідомленні прес-служби КМДА з посиланням на КП "Київський метрополітен".

В інформації зазначено, що такий графік роботи обумовлений необхідністю вивезення пасажирів на поверхню і необхідністю уникнути скупчення людей на станції :"в зазначений час два з трьох ескалаторів працюватимуть на підйом, один буде в ремонті".

У КМДА нагадали, що "Вокзальна" - одна із найбільш старих у столичному метрополітені. Вона введена в експлуатацію 55 років тому. Міжремонтний пробіг усіх трьох ескалаторів - по 150 тис. кілометрів. Тому в рамках робіт, зокрема, передбачений ремонт східців із заміною усіх бігунків, перилових пристроїв, головних редукторів і тягових ланцюгів. Роботи триватимуть цілодобово.

При цьому в КМДА повідомили, що щоб уникнути незручностей, зараз розробляються маршрути додаткового наземного транспорту для підвезення пасажирів до найближчих станцій метрополітену.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА