10:00 06.05.2016

8-9 травня низка організацій проведе в Києві заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги

2 хв читати
8-9 травня низка організацій проведе в Києві заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги

Заявки на проведення заходів з нагоди Дня пам'яті та примирення, а також Дня Перемоги над нацизмом у Європі надійшли і зареєстровані в Київській міській державній адміністрації, повідомляє департамент громадських комунікацій КМДА.

Згідно із заявкою, 8-9 травня громадська організація "Розвиток заради майбутнього" проводить заходи, присвячені річниці перемоги над нацизмом в Європі, Дню пам'яті та примирення, Дню Перемоги і Дню матері. Вказаний час - з 8.00 до 20.00, почнеться захід на центральній вулиці столиці Хрещатик і закінчиться на Контрактовій площі.

Київська міська організація України 9 травня має намір відзначити День Перемоги (акція "Безсмертний полк"). Початок - о 9.00 біля станції метро "Арсенальна", сама акція перенесеться в парк Вічної Слави. У заході заявлена участь 3 тис. осіб.

Подана також заявка на проведення пам'ятного ходу з нагоди Дня Перемоги "Безсмертний полк" (9 травня, з 10.00, початок - біля станції метро "Арсенальна", також в парку Вічної Слави). Організатором вказана громадська організація "Всеукраїнський громадський фонд "Завтра", заявлена участь 3 тис. осіб.

Київська міська організація партії "Відродження" організовує 9 травня акцію з нагоди Дня Перемоги, зокрема, покладання квітів до пам'ятника Вічної Слави. Очікується участь 200 осіб.

Нечисленну акцію (50 осіб), присвячену пам'яті загиблих героїв і ветеранів, проводить Київська міська організація Соціалістичної партії України (у маршруті вказані, зокрема, Маріїнський парк і Парк Слави).

Згідно із зареєстрованими заявками, 8 травня запланована також низка релігійних заходів, які організовують різні конфесії.

Крім того, в ці дні відбудуться і спортивні заходи. Так, 9 травня Федерація найсильніших атлетів України біля Арки дружби народів організовує чемпіонат Києва з перетягування каната (початок - 8.00).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА