13:24 06.05.2016

Російські військові обладнали парк техніки в гімназії Перевальська, в одному з корпусів якої триває навчання

2 хв читати
Російські військові обладнали парк техніки в гімназії Перевальська, в одному з корпусів якої триває навчання

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про чергові втрати серед російських військових на Донбасі, а також про перекидання підрозділів і військової техніки.

"5 травня зафіксовані чергові втрати військовослужбовців 1 АК (Донецьк) ЗС РФ : загинули двоє і поранені двоє військовослужбовців 3-ої окремої мотострілкової бригади (Горлівка), які здійснювали обстріл сил АТО з передмістя Горлівки; поранені троє військовослужбовців 11 окремого мотострілкового полк у(Макіївка), які намагалися атакувати передові позиції сил АТО в районі промзоны н.п. Авдіївка", - йдеться в повідомленні ГУР на його сайті в п'ятницю.

Підтверджено також перекидання підрозділу 45 окремої бригади спеціального призначення (Кубинка) Повітряно-десантних військ ЗС РФ з району Новоазовська в район Комінтернового, у зв'язку з чим очікується активізація диверсійно-розвідувальної діяльності російських окупаційних військ у "сірій зоні" на Маріупольському напрямку. Крім того, зафіксовано перекидання військової техніки і паливно-мастильних матеріалів з території РФ у населені пункти: Рози Люксембург - 11 танків Т-72; Ровеньки (база зберігання ГСМ 2 АК) - шість цистерн (до 300 тонн) з дизельним паливом.

ГУР також повідомляє: "Підрозділи 4 окремих мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ зайняли гімназію №1(площа Леніна, 3) в н.п. Перевальськ, на території якої обладнаний парк військової техніки (танки, бойові броньовані машини), а в підвалах розміщені склади з боєприпасами. При цьому в одному з корпусів гімназії триває навчальний процес".

Українська сторона надала спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ інформацію про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм в районах Луганська, Ясинуватої і Донецька.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА