12:06 07.05.2016

Більшість порушень режиму припинення вогню на Донбасі відбувається на території сепаратистів, зазначають у Білому домі

1 хв читати
Більшість порушень режиму припинення вогню на Донбасі відбувається на території сепаратистів, зазначають у Білому домі

ОБСЄ підтверджує, що більшість порушень режиму припинення вогню на сході України відбувається на підконтрольній сепаратистам території, заявив заступник держсекретаря США Ентоні Блінкен.

"ОБСЄ підтверджує: більшість порушень режиму припинення вогню на сході України відбувається на території, підконтрольній сепаратистам", – цитує Е.Блінкена посол США в Україні Джеффрі Пайєтт на своїй сторінці у "Твіттері".

Е.Блінкен також зазначив, що Російська Федерація продовжує озброювати, тренувати і командувати сепаратистами на сході України.

"Росія продовжує озброювати, навчати, направляти і воювати разом з сепаратистськими силами у східній Україні, реалізуючи нетрадиційну, гібридну тактику дезінформації, обману і розвідувальних операцій", - цитує Е.Блінкена прес-служба Білого дому.

За його словами, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні продовжує документувати на підконтрольних сепаратистам територіях Донбасу передові російські військові системи, такі як ТОС-1, системи радіоелектронної боротьби або засоби радіоелектронного придушення, яких немає в України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА