15:09 07.05.2016

Стан Краснова, що голодує, незадовільний і він вже двічі непритомнів – адвокат

2 хв читати
Стан Краснова, що голодує, незадовільний і він вже двічі непритомнів – адвокат

Стан здоров'я глави Громадянського корпусу "Азов-Крим" оцінюється як незадовільний, але він продовжує голодування, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" його адвокат Андрій Мамалига.

"Сьогодні 26 день його голодування. Стан його незадовільний, Краснов постійно перебуває під наглядом лікаря СІЗО, а на вихідних біля нього чергують лікарі "швидкої допомоги". Останнім часом він двічі непритомнів і отримав забої від падіння", - сказав А.Мамалига в коментарі агентству в суботу.

Він також поінформував, що розгляд апеляції на продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою С.Краснову призначено на 24 травня.

Як повідомлялося, в ніч на 28 лютого 2016 року співробітники СБУ затримали в Київській області С.Краснова і його дівчину, активістку Оксану Шелест. Пізніше голову "Азов-Крим" помістили під арешт на 72 години в СІЗО СБУ. Йому було пред'явлено звинувачення в незаконному зберіганні зброї.

У СБУ заявили, що С.Краснов співпрацює з РФ з 2014 року і передав своєму куратору списки полку МВС України "Азов". Крім того, в СБУ заявили про знайдену у Київській області схованку зі зброєю, імовірно, закладену С.Красновим.

Водночас захист активіста заявив, що співробітники спецслужби побили С.Краснова. Під час одного з засідань суду щодо обрання йому запобіжного заходу активіст був госпіталізований за рішенням лікарів, які констатували у нього гіпертонічний криз, струс мозку, закриту черепно-мозкову травму.

12 квітня Апеляційний суд Києва визнав законним арешт С.Краснова, і він на знак протесту проти такого рішення суду оголосив голодування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА