17:20 08.05.2016

Заступника голови МЕРТ Клименко з сім'єю побив власник готелю в Переяслав-Хмельницькому

2 хв читати

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Клименко, нещодавно призначена керівником комісії з присвоєння категорій готелям, повідомила про побиття її, її чоловіка та старшого сина на паркувальному майданчику одного з готелів під час поїздки з родиною до Переяслав-Хмельницького (Київська обл.).

"Позавчора ми з чоловіком вирішили показати дітям пам'ятки Київської області та відвідали Національний заповідник Переяслав. Після чого заїхали оглянути центр міста Переяслава і що-небудь поїсти. Не зорієнтувавшись і заблукавши в незнайомому місті, ми заїхали розвернутися на паркувальний майданчик біля готелю "Артак" (Новокиївське шосе, 51) саме тоді, коли туди під'їхав припаркуватися на "Ніссан Патрол" власник готелю (як потім представився криками цей "джентльмен" - так називатиму його далі)", - написала в неділю на своїй сторінці в «Фейсбуці» Ю.Клименко.

За словами заступника міністра, оскільки вони забарилися і не встигли швидко розвернутися, "джентельмен" почав голосно сигналити і "через 15 секунд оскаженілий вилетів зі своєї машини і почав штовхати та бити через відкрите вікно машини старшого сина, викрикуючи нецензурну лайку і погрози".

"Коли з машини зміг вийти син, вибіг мій чоловік, а потім і я, щоб зрозуміти, що сталося і заспокоїти "джентельмена", до нас підбіг ще й пасажир Ніссана і активно підключився до нашого побиття. Не буду довго описувати весь цей безлад... хочу тільки сказати про наші результати: моя синьо-фіолетово-зелена права рука з гематомами, розірваний одяг, пошкоджений ніс чоловіка, численні садна, гематоми і гематоми на голові сина, якого били головою об бетонний бордюр, забій плеча, численні синці, подряпини і садна по всьому тілу, а також психологічна травма молодших дітей, які все це бачили", - написала Ю.Клименко.

Вона знову наголосила, що таких травм вона та її рідні дістали тільки тому, що заважали "джентельмену" його машиною заїхати на парковку, яка "найімовірніше розташована в межах червоних ліній і належить місту, тому не є приватною, а спільною територією переяславської громади".

Заступник міністра повідомила, що одразу після інциденту вони звернулися до місцевого райвідділу поліції, де дали свідчення, зняли побої і за результатами цього були відкриті кримінальні провадження.

Резюмуючи подію, Ю.Клименко написала: "Безпека громадян і гостей має бути на першому місці, для чого потрібно далі робити глибинну реформу правоохоронних органів і посилювати їх інституційну спроможність, тому що без цього ніякий бізнес, туристи або інвестори не зможуть працювати в Україні. Я собі навіть не уявляю, якби на нашому місці була сім'я іноземних туристів, які хотіли подивитися туристичні місця біля Києва, а "джентельмен", який як власник готелю, має бути зацікавленим у розвитку туристичного потенціалу Переяславщини, поводиться агресивно неадекватно, нападаючи на людей".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони в травні знищили 9 літаків, а також рекордну кількість артсистем і бронемашин противника

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА