13:15 09.05.2016

Під час маршу на честь 9 травня в Слов'янську нардепа Королевську облили зеленкою

2 хв читати
Під час маршу на честь 9 травня в Слов'янську нардепа Королевську облили зеленкою

На учасників маршу миру, який відбувся в м. Слов’янську Донецької області в понеділок, 9 травня, напала група радикалів, заявляє народний депутат фракції "Опозиційний блок" Наталія Королевська, що брала участь у заході.

"Група провладних радикально налаштованих молодиків, прикриваючись патріотизмом, намагалися зірвати святкування Дня Перемоги в Слов'янську і привітання шанованих ветеранів. Я вважаю, що така поведінка, особливо стосовно ветеранів, жінок і дітей низька і негідна", - наводить слова Н.Королевської сайт "Опозиційного блоку".

За її словами, нападники розсипали у бік учасників маршу борошно та розлили зеленку.

Як повідомляється на офіційному сайті "Опозиційного блоку", в марші миру взяли участь понад 5 тисяч жителів Слов'янська.

В ефірі телеканалу "112" парламентар підтвердила, що вона постраждала від нападу радикалів і зеленка потрапила їй на обличчя. За її словами, в нападі брали участь близько 15-20 молодих людей. При цьому нардеп акцентувала, що в марші також брали участь ветерани, жінки і діти. "Я, як політик, це одна справа - я відмию зеленку... а для ветеранів це було образливо", - сказала політик.

"Вони кидали яйця, зеленку саме в колону, де йшли ветерани, де йшли діти", - додала Н.Королевська.

За даними ЗМІ, у заворушеннях брали участь члени організації "Слов'янська Січ".

У соцмережах також виклали фотографії з облитою зеленкою Н.Королевською, навколо якої були її охоронці. За інформацією соцмереж, на місці інциденту виникла також сутичка між охоронцями та радикалами.

За інформацією Слов'янського відділу поліції ГУНП у Донецькій області, "під час проходження колони центральним парком (культури та відпочинку) правоохоронці запобігли спробі провокації та порушення громадського порядку з боку групи людей".

"Учасників маршу миру, серед яких були і представники різних політичних сил, обсипали борошном та облили зеленкою. Також правопорушники спробували влаштувати бійку, але були блоковані працівниками поліції. Ніхто з ветеранів війни та інших жителів міста не постраждав. Ситуацію було взято під контроль, святковий захід продовжився", - інформує поліція.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА