15:45 09.05.2016

У Миколаєві госпіталізовано одного з учасників святкового маршу

2 хв читати

Один з учасників святкового маршу в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Миколаєві постраждав унаслідок конфлікту з представниками громадських об'єднань та був госпіталізований, повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Миколаївській області в понеділок.

Як зазначено в повідомленні, конфлікт виник після закінчення святкових урочистостей біля стели воїнам-визволителям м. Миколаєва, після чого громадяни, зібравшись в колону, попрямували до центральної площі. При цьому кілька учасників маршу причепили георгіївські стрічки, але після спілкування з поліцейськими зняли їх.

"Рух колони був перегороджений особами, що назвалися представниками громадських об'єднань, яких обурив той факт, що в колоні несли прапори червоного кольору, деякі - з символікою радянських часів. На зауваження про те, що це прапори Перемоги та політичних партій, представники громадськості не реагували. Між конфліктуючими сторонами виникла словесна перепалка, під час якої один з учасників маршу дістав тілесних ушкоджень. Постраждалому було надано медичну допомогу на місці, каретою "швидкої допомоги" його доправлено до лікарні", - йдеться в повідомленні.

При цьому правоохоронці зазначають, що розняли конфліктуючі сторони та не допустили ескалації суперечки. Осіб, причетних до завдання людині тілесних ушкоджень, нині встановлюють.

У свою чергу в Запоріжжі святкування Дня Перемоги відбувається без порушень громадського порядку, розповіли у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Миколаївській області в понеділок.

"Приблизно о 9:10 під час урочистостей до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що відбуваються на Алеї Слави в м. Запоріжжі, прийшов громадянин, який мав при собі прапор, що містив символіку, заборонену законом України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки". Працівники поліції умовили чоловіка згорнути прапор. На цьому інцидент був вичерпаний", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок артилерійського обстрілу в Куцурубській громаді загинула жінка, поранені чоловік і підліток

Росія вбила українських дітей у Дніпрі, ми могли запобігти цьому, але не змогли - глава МЗС Естонії

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА