12:56 10.05.2016

У Києві 21-22 травня відбудуться Дні Європи

1 хв читати
У Києві 21-22 травня відбудуться Дні Європи

У Києві 21 і 22 травня відбудуться Дні Європи, повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

"У цьому році святкування Дня Європи відбудеться 21 та 22 травня на Михайлівській площі у традиційному європейському стилі "Пікнік в Європі", - йдеться в повідомленні.

У суботу, 21 травня, о 12.00 відбудеться офіційне відкриття Дня Європи за участю керівництва держави та міста, голови представництва ЄС в Україні, представників посольств країн ЄС та громадськості.

"Представники європейських держав презентуватимуть інтерактивні творчі проекти посольств і національних культурних центрів", - йдеться в повідомленні.

У рамках святкування відбудеться фестиваль вуличної музики "Street Music Day", в якому візьмуть участь музиканти з різних країн світу. Також запланована інтерактивна інсталяція "Двері в Європу", а українські спортсмени, які виступають у видовищних вуличних видах спорту, представлять свою програму.

Для дітей проводитимуться дитячі спортивні змагання, майстер-класи, працюватимуть атракціони-батути.

Під час вечірньої програми заплановано виступ української електронної групи "ONUKA". Крім того, кияни та гості столиці зможуть подивитися класичне європейське кіно на великому екрані в "тихому форматі" - в навушниках і теплій атмосфері.

"У неділю, 22 травня, в столиці продовжиться святкування Дня Європи. О 12.00 на Михайлівській площі відбудуться урочисті проводи збірної команди з футболу для участі в Євро-2016, що відбудеться у Франції", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА