13:10 10.05.2016

Пасажирів "Укрзалізниці" у 2016 р. страхуватимуть СК "Інтер-Поліс" та "Арсенал Страхування"

2 хв читати
Пасажирів "Укрзалізниці" у 2016 р. страхуватимуть СК "Інтер-Поліс" та "Арсенал Страхування"

ПАТ "Укрзалізниця" відібрало страхові компанії "Арсенал Страхування" та "Інтер-Поліс" (обидві - Київ) для обов'язкового особистого страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті в 2016 році.

Як повідомляється в інформації прес-служби підприємства, СК "Арсенал Страхування" застрахує пасажирів на маршрутах міжобласного, міжміського та міжнародного сполучення, СК "Інтер-Поліс" - на маршрутах приміського сполучення та на маршрутах швидкісних потягів.

Страхові компанії надаватимуть послуги на всіх регіональних філіях і філіях "Української залізничної швидкісної компанії" (УЗШК) з однаковими умовами. Так, страховий платіж пасажирів на маршрутах міжобласного, міжміського і міжнародного сполучення становитиме 0,17% вартості квитка, комісійна винагорода регіональних філій - 15% суми страхового платежу, премія за високий стан безпеки перевезень - 10% суми страхового платежу, розмір суми на фінансування запобіжних заходів - 50% страхового платежу.

Водночас страховий платіж пасажирів на маршрутах приміського сполучення становитиме 0,16% вартості проїзду, комісійна винагорода регіональних філій - 15% страхового платежу, премія за високий стан безпеки перевезень - 15% страхового платежу, розмір суми на фінансування запобіжних заходів - 50% страхового платежу.

Страховий платіж пасажирів на маршрутах швидкісних потягів становитиме 0,12% вартості проїзду, комісійна винагорода регіональних філій - 15% страхового платежу, премія за високий стан безпеки перевезень - 15% страхового платежу, розмір суми на фінансування запобіжних заходів - 50% страхового платежу.

За даними "Укрзалізниці", конкурс із відбору страховика відбувся 15 квітня. У ньому також брали участь страхові компанії "Кредо", "Київ Ре", "Гарант Система", "Універсальна", "Інтер Експрес", "Альфа Страхування", "УПСК", "Раритет", "Український страховий капітал", "Міжнародна страхова компанія", "Ю.Бі.Ай", УАСК "АСКА" і СГ "ТАС".

СК "Арсенал Страхування" є правонаступницею СК "Арсенал-Дніпро", що працює в Україні з 2005 року. Компанія представлена в усіх обласних центрах і деяких великих містах країни.

СК "Інтер-Поліс" зареєстрована в 1993 році. Спеціалізується на наданні послуг у сфері ризикового страхування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА