13:45 10.05.2016

Голова НБУ вирушила до Лондона для участі у щорічних зборах ради управляючих ЄБРР

1 хв читати
Голова НБУ вирушила до Лондона для участі у щорічних зборах ради управляючих ЄБРР

Голова Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва відбула до Лондона у складі української делегації для участі у XXV щорічних зборах управляючих Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР), що відбудеться 11-12 травня.

Як повідомляється на офіційній сторінці регулятора в Facebook, українську делегацію очолює міністр фінансів Олександр Данилюк, заступник керівника делегації – В. Гонтарева.

Крім того, до її складу увійшли представники українського дипломатичного корпусу, міністерств економічного блоку уряду та державних банків.

Як наголошується в повідомленні, на зборах буде обрано нового президента ЄБРР строком на чотири роки. На його позицію претендують чинний президент Сума Чакрабарті та голова центробанку Польщі Марек Белька.

Згідно з повідомленням, В. Гонтарева має намір зустрітися з заступником голови Банку Англії Немат Шафік, представниками Комерцбанку і European Economic and Financial Center.

Також 12 травня відбудеться інвестиційна презентація України на тему "Альтернативи реформам немає", доповідачами якої виступлять О. Данилюк, В. Гонтарева, директор представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер, голова Американської торгової палати України Стівен Фішер і генеральний директор ТОВ "ТІС" Андрій Ставніцер.

Представники української делегації також планують зустрічі з делегаціями США, Франції, Нідерландів, Швейцарії, Європейського Союзу, Європейського інвестиційного банку, а також з головним економістом ЄБРР Сергієм Гурієвим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА