19:03 10.05.2016

НБУ виконав усі вимоги програми МВФ

1 хв читати
НБУ виконав усі вимоги програми МВФ

Національний банк України (НБУ) виконав всі вимоги програми Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Як повідомляється на сторінці регулятора в "Фейсбук", про це повідомила голова НБУ Валерія Гонтарева під час зустрічі з главою місії МВФ Роном ван Руденом у вівторок.

"НБУ виконав усі умови програми розширеного фінансування EFF, що стосуються його діяльності, і нині чекає швидкого завершення другого перегляду", - підкреслила В. Гонтарева.

Крім того, учасники зустрічі також обговорили монетарну політику НБУ в умовах інфляційного таргетування і кроки в подальшій лібералізації валютного регулювання, перезавантаження банківського сектора.

Міністр фінансів України Олександр Данилюк також висловив надію на позитивні результати роботи місії, підкресливши, що зі свого боку докладе всіх зусиль.

"Уранці зустрів делегацію на чолі з Роном ван Руденом, обговорили наступні кроки підготовки оновленого меморандуму. Сподіваюся на позитивні результати роботи місії. Зі свого боку робитиму усе можливе для того, щоб в результаті оновлений меморандум був взаємовигідним, а Україна отримала підтримку МВФ у проведенні реформ", - написав він на своїй сторінці в "Фейсбук".

Як повідомлялося, місія МВФ у вівторок розпочала роботу в Україні в рамках другого перегляду програми розширеного фінансування EFF. Місія працюватиме до 18 травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ТЧХУ допомагає евакуювати маломобільних громадян із прифронтових районів Харківщини

РФ намагається збалансувати ризик для своїх заводів, на яких працюють цивільні, на користь збереження уваги до лінії фронту - британська розвідка

Саудівська Аравія передала ВПП ООН $10 млн на продовольчу допомогу українцям

На війні загинув мер Лебедина Бакликов

Найближчі дні в Україні будуть дощовими й прохолодними

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА