12:59 11.05.2016

Українська розвідка зафіксувала прибуття в Дебальцеве близько 70 військовослужбовців нацгвардії РФ

1 хв читати
Українська розвідка зафіксувала прибуття в Дебальцеве близько 70 військовослужбовців нацгвардії РФ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про прибуття в Дебальцеве Донецької області підрозділу національної гвардії Російської Федерації для протидії випадкам дезертирства.

"Зафіксовано прибуття в н.п. Дебальцеве підрозділу національної гвардії РФ (близько 70 осіб). Цей підрозділ не підкоряється командирові 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК (армійський корпус) (Луганськ) полковникові ЗС РФ О.Бушуеву і призначений для протидії випадкам дезертирства військовослужбовців ЗС РФ у разі відновлення активних бойових дій", - сказано в повідомленні на офіційному сайті ГУР у середу.

Також, згідно з інформацією української розвідки, зафіксовано перекидання озброєння, військової техніки та паливно-мастильних матеріалів з території РФ у низку населених пунктів: Краснодон - 15 одиниць гусеничної бронетехніки; Новоазовськ - три паливозаправники.

"Виявлено перебування на озброєнні 1 і 2 АК сучасних зразків російської військової техніки в складі: підрозділи безпілотної авіації 1 АК - БПЛА "Орлан-30"; артилерійських підрозділів 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК(Луганськ) ЗС РФ - рухливого розвідувального пункту ПРП-4А "Аргус" (на базі БМП-2) ", - повідомили в розвідці.

Українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм самохідних артилерійських установок і 122-мм РСЗВ "Град" у районах Карло-Марксово, Ясинувата, Донецьк, Польове і Красноармійськ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА