13:19 13.05.2016

Двоє українських військових у зоні АТО підірвалися на вибуховому пристрої

2 хв читати
Двоє українських військових у зоні АТО підірвалися на вибуховому пристрої

За минулу добу в зоні АТО внаслідок бойових дій не постраждав жоден український військовослужбовець, але двоє військових дістало поранень унаслідок підривання на вибуховому пристрої, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - сказав він на брифінгу в Києві в п'ятницю.

При цьому він зазначив, що двоє військовослужбовців Збройних сил України, які охороняли прифронтову смугу, дістало поранень унаслідок підривання на вибуховому пристрої. Це сталося в Горлівській агломерації.

За словами А.Лисенка, за минулу добу противник також зазнав втрат. Так, до лікарні №1 Макіївки доставлено трьох загиблих і трьох поранених, а до Донецької обласної клінічної лікарні імені Калініна - чотирьох загиблих і трьох поранених бойовиків зі складу так званого "1-го армійського корпусу "ДНР".

Спікер АП зазначив, що на луганському напрямку противник тричі порушив режим тиші - у Кримському та Попаснянському районі. "Усі провокації відбулися в другій половині доби. Одного разу окупанти застосували БМП", - сказав він.

На донецькому напрямку НЗФ здійснили два обстріли в Авдіївській промзоні. "Обидва тривали майже дві години. Вогонь вівся з боку Ясинуватої. Зазначимо, що противник знову використав 82-мм і 120-мм міномети (випущено понад 20 мін)", - наголосив А.Лисенко.

Спікер АП звернув увагу, що на маріупольському напрямку гарячою точкою було Новотроїцьке, де в темний час доби бойовики здійснили низку мінометних обстрілів. "Також ворожа провокація відбулася в Широкиному. Загалом за минулу добу на маріупольському напрямку сталося п’ять ворожих обстрілів, зокрема три мінометні", - розповів він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА