11:13 14.05.2016

Вісьмох загиблих під Авдіївкою російських військових доставлено в морг лікарні в Ясинуватій

2 хв читати
Вісьмох загиблих під Авдіївкою російських військових доставлено в морг лікарні в Ясинуватій

Одного загиблого російського військовослужбовеця 13 травня доставили в морг Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна, а в морг залізничної лікарні в Ясинуватій цього дня доставлено вісьмох загиблих російських військових, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зафіксовано чергові втрати військовослужбовців 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 13 травня в морг Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна доставили одного загиблого, а в спеціальне відділення, відведене під потреби російського військового госпіталю - двох поранених російських військовослужбовців; в морг залізничної лікарні н.п. Ясинувата доставлено вісьмох загиблих (з району н. п. Авдіївка), а в лікувальні відділення - одинадцятьох поранених військовослужбовців", - йдеться в повідомленні на сайті ГУР в суботу.

З'єднання і частини 1 і 2 АК ЗС РФ підтримуються в бойовій готовності, триває ротація і посилення передових підрозділів на ділянках Сєверодонецького, Слов'янського, Донецького та Маріупольського напрямків. У район Новоазовська (Донецька обл.) з РФ прибули три паливозаправники і дві вантажівки з боєприпасами.

Українська сторона надала спостерігачам СММ ОБСЄ інформацію про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм, самохідних артилерійських установок і 122-мм РСЗВ "Град" в районах Донецька, Соснівського та Первомайського.

Військова розвідка також інформує про те, що серед військовослужбовців 7 окремої мотострілкової бригади обурення викликали чергові грошові побори "на закупівлю фарби для оновлення камуфляжу бойових машин" і подарунок для командувача корпусом генерал-майора Євгена Нікіфорова в зв'язку з закінченням терміну його перебування на тимчасово окупованих територіях сходу України і поверненням у Росію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА