11:13 17.05.2016

Фонд гарантування 18 травня почне виплати вкладникам банку "Хрещатик"

1 хв читати
Фонд гарантування 18 травня почне виплати вкладникам банку "Хрещатик"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 18 травня починає виплати вкладникам банку "Хрещатик" за договорами, термін дії яких закінчився до 4 травня 2016 року, через установи чотирьох банків-агентів, залежно від зазначеного в договорі регіону, повідомляється на веб-сайті Фонду.

Згідно з повідомленням, виплати проводитимуться через установи Ощадбанку (Вінницька, Івано-Франківська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська області), банку ПУМБ (Донецька Житомирська, Луганська, Львівська, Хмельницька області, Крим і Севастополь), банку "Південний" (Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська, Чернівецька області), Укрсиббанку (Київська область та Київ).

Про умови та порядок виплат за договорами, термін дії яких закінчився після 4 травня, Фонд повідомить додатково.

Як повідомлялося, Фонд гарантування термін початок виплат переніс на кілька днів пізніше з раніше запланованої дати - не пізніше 18 травня - у зв'язку з пошуком можливості виведення банку з ринку за допомогою інвестора.

Нацбанк України 5 квітня оголосив про визнання неплатоспроможним банку "Хрещатик" і передання його ФГВФО під тимчасову адміністрацію. До теперішнього часу термін тимчасової адміністрації діє до 4 червня включно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА