17:45 17.05.2016

На проведення в Києві Євробачення-2017 необхідно EUR10 млн, порахував Мазурчак

2 хв читати
На проведення в Києві Євробачення-2017 необхідно EUR10 млн, порахував Мазурчак

Пісенний конкурс "Євробачення-2017" відбудеться, вочевидь, у Києві й переважно бюджетним коштом, заявив співголова партії "Наш край", перший заступник глави Київської міської державної адміністрації в період підготовки і проведення футбольного чемпіонату "Євро-2012" Олександр Мазурчак.

Як повідомляється на офіційному сайті партії "Наш край", за його словами, на підготовку і проведення конкурсу потрібно EUR10 млн. "Найголовніші витрати стосуватимуться обладнання місця проведення концерту. У нас немає ні в Києві, ні в регіонах жодного готового майданчика, який би відповідав умовам проведення такого конкурсу. Але в столиці інфраструктура більше пристосована для цього, тому, швидше за все, фінал "Євробачення-2017" відбудеться саме тут", - заявив О.Мазурчак.

За його словами, практика свідчить, що на такі заходи від спонсорів можна залучити до 10% коштів, усе інше покривається з бюджету. До того ж, за словами співголови партії "Наш край", через обмежену кількість місць на концерт потраплять лише 10-15 тис. осіб, з яких більшість буде киян і гостей столиці з інших українських міст.

Він також наголосив на важливості та престижності проведення фіналу Євробачення в 2017 році. "Це дасть можливість привернути позитивну увагу до Києва і України і, як наслідок, стимулювати розвиток туризму в майбутньому. У світі існує думка, що в Україні йде війна і, зокрема, що в Києві небезпечно. Тому важливо, щоб уряд і влада міста продемонстрували, що здатні гарантувати безпеку тим, хто приїде", - сказав О.Мазурчак.

Отже, заявляє співголова партії "Наш край", владі доведеться докласти значних зусиль, щоб провести "Євробачення" на високому рівні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА