17:17 23.05.2016

Глави МЗС країн "Східного партнерства" обговорили питання зменшення плати за роумінг у Європі - Клімкін

1 хв читати
Глави МЗС країн "Східного партнерства" обговорили питання зменшення плати за роумінг у Європі - Клімкін

Міністри закордонних справ країн-учасниць "Східного партнерства" під час зустрічі у Брюсселі серед інших питань обговорювали питання зниження плати за роумінг в Європі, повідомив глава українського зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін.

"Ми хочемо бути частиною внутрішнього ринку ЄС, ми хочемо стати частиною енергосистеми Європи... Дуже радий, що почув підтримку надання безвізового режиму абсолютно всіма міністрами, які брали участь у цій зустрічі. І звичайно ми поговорили про те, як можна сприяти міжособистим контактам. Були озвучені дуже цікаві ідеї: наприклад, зниження плати за роумінг, тому що не можна стільки платити, коли подорожуєш Європою", розповів П. клімкін журналістам у рамках зустрічі глав МЗС країн-учасниць "Східного партнерства", трансляцію якого здійснював телеканал "112.Україна".

Він повідомив, що також розмовляв з Держсекретарем із закордонних справ Великобританії Філіпом Хеммондом про спільний авіаційний простір, "щоб платити за літак по 50 євро, а не по 300 євро".

П. Клімкін також зазначив, що на саміті країн "Східного партнерства" постійно звучала підтримка України та її територіальної цілісності, а також підтвердження невизнання окупації Криму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА