12:45 24.05.2016

Бойовики обстріляли в понеділок Станицю Луганську і Новозванівку

1 хв читати
Бойовики обстріляли в понеділок Станицю Луганську і Новозванівку

В понеділок, 23 травня, незаконні збройні формування обстріляли з автоматичних і підствольних гранатометів, стрілецької зброї район залізничного моста в смт Станиця Луганська Луганській області.

Як повідомляється на офіційному сайті Луганській обласній військово-цивільній адміністрації, крім того, бойовики обстріляли з великокаліберного кулемета і автоматичного гранатомета околиці села Новозванівка Попаснянського району.

"Жертв і руйнувань немає. Також вночі по пішохідному пункту пропуску в Станиці "працював" ворожий снайпер. Відновлений вагончик на КПВВ (контрольний пункт в'їзду-виїзду - ІФ) був прошитий наскрізь снайперським вогнем", - заявив керівник Луганської обладміністрації Юрій Гарбуз.

Як повідомлялося, пішохідного пункту пропуску в Станиці Луганській 30 квітня відновив роботу на період травневих свят, до 11 травня, проте згодом Ю.Гарбуз заявив про наміри забезпечити його подальшу роботу, а також про плани відновити роботу автомобільного контрольного пункту в'їзду/виїзду в Золотому. Відтоді робота КПВВ у Станиці Луганській не припинялася. Раніше він тимчасово призупиняв роботу з 8 квітня із-за постійного обстрілу з боку бойовиків.

У ніч на 22 травня незаконні збройні формування обстріляли КПВВ в Станиці Луганській. За словами Ю.Гарбуза, обстріл ведеться з метою змусити українську сторону закрити КПВВ, що дасть можливість звинуватити її в порушенні Мінських угод.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА