10:04 25.05.2016

Держслужба зайнятості пропонує колишнім міліціонерам, прокурорам, податківцям служити у ЗСУ

2 хв читати
Держслужба зайнятості пропонує колишнім міліціонерам, прокурорам, податківцям служити у ЗСУ

Вивільненим із роботи працівникам Міністерства внутрішніх справ, Державної фіскальної служби і прокуратури Державна служба зайнятості рекомендує звернути увагу на проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України.

"Контрактна служба в армії - одна з найбільш привабливих з економічної точки зору професій, на яку в рамках специфіки своєї роботи слід звернути увагу безробітним правоохоронцям", - йдеться в повідомленні Держслужби зайнятості.

"Цього року службі зайнятості повідомили про вивільнення 25 тис. працівників МВС і понад 21,5 тис. податківців. Минулого року також було повідомлено про вивільнення понад 5 тис. прокурорів. Де всім цим людям шукати роботу? Ми абсолютно переконані, що в розрізі заробітних плат та вмінь цих категорій громадян найбільш цікавою та високооплачуваною роботою для них буде служба за контрактом у Збройних силах України", - зазначив виконувач обов'язків голови центрального апарату Держслужби зайнятості Сергій Кравченко.

За його словами, якщо вивільнений правоохоронець вирішить підписати контракт зі ЗСУ, йому необхідно буде звернутися до найближчого центру зайнятості або військкомату. Там його проконсультують про наявні вакансії в різних військових частинах та ознайомлять з усіма пільгами і виплатами для військовослужбовців за контрактом.

С.Кравченко повідомив, що нині на обліку перебуває близько 5200 правоохоронців (понад 3200 колишніх співробітників МВС, близько 1300 податківців і 700 прокурорів).

Держслужба зайнятості інформує, що військовослужбовець служби за контрактом (солдати і сержанти) та призвані в рамках мобілізації можуть розраховувати на зарплату від 7 тис. грн; командир бригади - 14 тис. грн; командир батальйону - 12 тис. грн; командир роти - 10 тис. грн; командир взводу - 9 тис. грн. Військовослужбовці, які виконують завдання в зоні проведення АТО, отримуватимуть додаткове фіксоване грошове забезпечення, незалежно від військового звання та посади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА