12:17 26.05.2016

Семеро загиблих російських військових доправлені до моргу Донецької обллікарні за дві доби

2 хв читати
Семеро загиблих російських військових доправлені до моргу Донецької обллікарні за дві доби

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про чергові втрати серед російських військових на Донбасі, а також про підкріплення противника з території Росії.

Як повідомляється на сайті ГУР в четвер, 24-25 травня до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім.Калініна доправлено сімох загиблих, до Донецької клінічної лікарні №6 - дев'ятьох поранених російських військовослужбовців, а до Донецької клінічної лікарні №14 - сімох поранених військовослужбовців, які намагалися атакувати підрозділи АТО на Донецькому напрямку.

Крім того, 24 травня в результаті неузгоджених дій з передовими позиціями 2 мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) загинув один військовослужбовець розвідувальної роти полку та ще один дістав поранень. Бойовики намагалися здійснити вихід у тил сил АТО у складі диверсійно-розвідувальної групи. А 25 травня дістали поранень троє військовослужбовців 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка).

Розвідка також повідомляє, що в рамках логістичного забезпечення військ, розгорнутих на тимчасово окупованих територіях Донбасу з території РФ, на залізничну станцію Дебальцеве прибули вісім вагонів із боєприпасами (320 тонн), шість платформ із бойовими броньованими машинами; через н. п. Саурівка в напрямку Донецька переміщено 10 тягачів з танків і САУ, які були відремонтовані на території РФ.

До розвідки бойових порядків сил АТО і визначення цілей вогневого ураження в -Бахмут-Горлівка; Єнакієве), Донецькому (поблизу Авдіївка; Макіївка-Донецька) та Волноваській оперативно-тактичній глибині залучалися дев'ять БПЛА на Слов'янському (Дружківка; Костянтинівка (Златоустівка) напрямках.

Українська сторона надала інформацію спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків поблизу н. п. Горлівка, Олександрівськ та Дебальцеве.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА