14:00 27.05.2016

Зниження ЄСВ дало тільки позитивні результати - нардеп Южаніна

1 хв читати
Зниження ЄСВ дало тільки позитивні результати - нардеп Южаніна

За інформацією парламентського комітету з питань податкової та митної політики, зниження єдиного соціального внеску (ЄСВ) з 1 січня 2016 року дало позитивні результати, заявила голова комітету, народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Ніна Южаніна, повідомляє прес-служба партії.

"Непомірне навантаження на фонд заробітної плати призвело до того, що 70% зарплат в Україні були в тіні. Реальний ефект від зниження ЄСВ буде лише у третьому-четвертому кварталі 2016 року, і то, лише за умови, коли не буде заяв щодо повернення до підвищеного розміру ЄСВ – бізнес має пересвідчитися в стабільності рішень держави", - сказала Н.Южаніна.

Говорячи про тих, хто не сплачує ЄСВ, парламентар зазначила, що "дійсно, серед них є частина аграріїв, які взагалі нічого не сплачують до бюджету Пенсійного фонду".

"І у деяких з них працюють неоформлені особи, які в майбутньому отримуватимуть мінімальну пенсію, що не забезпечена жодною копійкою. І в цьому питанні треба ще детально розібратися", - зазначила Н.Южаніна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА