09:42 31.05.2016

Відновлено пошуки рятувальників, які опинилися під завалом на сміттєзвалищі біля Львова

1 хв читати

Пошуки трьох рятувальників, які через зсув опинилися під завалом на звалищі сміття біля Львова, були припинені до ранку через дощ і загрози сходження нового зсуву, і знову розпочаті о 7.00, повідомив депутат Львівської міської ради Любомир Босаневич.

"Щодо Грабовичів... Станом на 7.00 роботи з пошуку зниклих відновлено. Усі служби працюють нормально", - написав депутат вранці у вівторок на своїй сторінці у Facebook.

На місці події розгорнуто польовий табір та мобільний медпункт, організовано підвіз води. Згідно з повідомленням прес-служби ДСНС, станом на 7.00 вівторка у пошуках беруть участь 475 осіб та 63 одиниці техніки, зокрема кінологічні загони. Також, для запобігання виникненню негативних екологічних наслідків організовано додаткові роботи із укріплення дамби інфільтрату.

Як повідомлялося раніше, біля Львова на міському звалищі неподалік н. п. Грабовичі тривають пошуки трьох рятувальників, які опинилися під обвалом сміття вчора близько 15 години дня. За даними влади, сповзло близько 100 тисяч кубометрів сміття. Попередньою причиною обвалу називають пожежу на звалищі, яку гасили протягом двох минулих діб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА