10:55 06.06.2016

На звалищі поблизу Львова здійснюється інструментальне спостереження

1 хв читати
На звалищі поблизу Львова здійснюється інструментальне спостереження

На Грибовицькому звалищі поблизу Львова, де 30 травня стався обвал сміття, що забрав життя трьох рятувальників, пошуково-рятувальні роботи із залученням важкої техніки наразі не відбуваються, здійснюється інструментальне спостереження за рухом відкосу сміття.

"У зв'язку зі значною загрозою зсуву сміття та великою небезпекою внаслідок цього пошуково-рятувальні роботи із залученням важкої техніки наразі не проводяться", - йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій станом на 9:00 понеділка.

Як повідомляється, львівське ДП "Західгеодезкартографія" здійснює інструментальне спостереження за рухом відкосу звалища з боку проведення пошукових робіт.

"Загалом від початку проведення робіт уже пересипано 51 тис. 457 куб. м сміття. Обстежено площу близько 12 тис. 262 кв. м. Координацію робіт здійснює штаб на чолі з начальником Головного управління ДСНС у Львівській області", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Як повідомлялося раніше, після загибелі чотирьох людей під сміттєвим зсувом 30 травня поліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил безпеки під час проведення робіт із підвищеним рівнем небезпеки.

Слідчий відділ управління Служби безпеки України відкрив кримінальне провадження за фактом пожежі на Грибовицькому звалищі поблизу Львова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА