18:19 08.06.2016

Зниклого в зоні АТО працівника ОБСЄ повернено місії в Донецьку

1 хв читати

Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ, України, що діє на сході, повернено її працівника, який зник раніше на не контрольованій українським урядом території.

"Працівника СММ, що зник 7 червня, було повернено місії сьогодні в Донецьку", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці СММ ОБСЄ в соцмережі Facebook у середу.

Як повідомлялося, у вівторок, 7 червня, в поліції повідомили про надходження 6 червня до них повідомлення громадянки, 1984 р. н., про те, що приблизно о 9:00 4 червня вона втратила зв'язок зі своїм чоловіком 1979 р. н. (працює водієм в ОБСЄ), який виїхав із м. Стаханова (територія, підконтрольна "ЛНР") на автобусі до Донецької області з метою забрати автомобіль Suzuki, що належить йому, на якому планував повернутися додому. За даними поліції, станом на 6 червня чоловік додому не повернувся, його мобільні телефони були вимкнені.

8 червня в СММ ОБСЄ повідомили про наявність інформації про те, що зниклого співробітника можуть тримати в Донецьку, і наполягали на його безумовному звільненні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА