10:14 10.06.2016

Українсько-німецька ТПП має розпочати свою роботу восени 2016 р. - Порошенко

2 хв читати
Українсько-німецька ТПП має розпочати свою роботу восени 2016 р. - Порошенко

Президент України Петро Порошенко повідомив, що восени 2016 року має розпочати свою роботу Українсько-німецька торгово-промислова палата (ТПП), а найближчим часом відбудеться 9-те засідання українсько-німецької групи високого рівня з економічного співробітництва.

Як повідомила в четвер прес-служба президента України, П.Порошенко під час зустрічі з делегацією державних секретарів федеральних міністерств Німеччини, які прибули в Україну у рамках місії німецького уряду з надання допомоги в здійсненні реформ, висловив вдячність Німеччині за фінансову та технічну допомогу Україні.

"Глава держави закликав німецький бізнес активніше використовувати переваги, які надає передбачена угодою про асоціацію зона вільної торгівлі між Україною та ЄС. Він відзначив зацікавленість України в посиленні економічної та інвестиційної присутності ФРН та висловив сподівання на розширення двосторонніх торговельних зв’язків", - йдеться в повідомленні.

Президент також наголосив, що важливим інструментом зміцнення економічного співробітництва стане Українсько-німецька торгово-промислова палата, яка має розпочати свою роботу восени цього року.

"Глава держави також зазначив, що розраховує на проведення найближчим часом 9-го засідання українсько-німецької групи високого рівня з економічного співробітництва", - повідомили в прес-службі.

П.Порошенко поінформував німецьку делегацію про зусилля, яких докладає українська влада у напрямі докорінного реформування сфери судоустрою.

"Президент наголосив, що нещодавно ухвалені Верховною Радою України зміни до Конституції та закон "Про судоустрій і статус суддів" дозволять перезавантажити судову гілку влади відповідно до кращих європейських практик", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу представники німецької сторони високо оцінили створення нових антикорупційних органів, які сприятимуть посиленню верховенства права та якості роботи державного апарату в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

Україна не має реалістичного плану "Б" у короткостроковій перспективі без допомоги США - Стефанішина

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА