15:20 13.06.2016

Ірландська Ryanair має намір запустити сервіс бронювання послуг розміщення

1 хв читати
Ірландська Ryanair має намір запустити сервіс бронювання послуг розміщення

Ірландська Ryanair Holdings Plc, найбільша в Європі бюджетна авіакомпанія, планує з 1 жовтня 2016 роки запустити власний сервіс із бронювання послуг розміщення під назвою Ryanair Rooms.

Згідно з повідомленням компанії на сайті Ірландської фондової біржі (ISE), користувачі новоствореного сервісу отримають доступ до широкого вибору готелів, хостелів, вілл, а також варіантів проживання у приватних осіб.

"З Ryanair Rooms ми маємо намір перетворити ринок бронювання послуг з розміщення. Починаючи з 1 жовтня Ryanair Rooms пропонуватиме користувачам найширший вибір варіантів для проживання, зокрема готелі, хостели, гостьові будинки та вілли, через сайт Ryanair.com", - наведено в повідомленні слова головного директора з маркетингу компанії Ryanair Кенні Джейкобс.

Як повідомлялося, найбільша європейська лоу-кост авіакомпанія Ryanair веде діалог зі Львовом про можливість польотів у це місто.

За словами комерційного директора авіакомпанії Девіда О'Брайана, ринок України компанія наразі може розглядати лише як доповнення до її основних ринків, якими зараз є Італія, Іспанія, Великобританія, Ірландія, Німеччина.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА