14:48 14.06.2016

У Львівській області загорілося ще одне звалище - ДСНС

1 хв читати

На міському звалищі в м. Жидачеві Львівської області наявне тління сміття на площі 3,5 га.

Як повідомляє у вівторок прес-служба ГУ ДСНС в Львівській області, 14 червня о 9:07 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на міському звалищі в м. Жидачеві на вул. Заводській, 6.

"На місце події негайно було спрямовано пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття пожежних площа пожежі окремими осередками становила 3,5 га", - сказано в повідомленні.

До ліквідації займання залучено 16 одиниць особового складу та 5 одиниць спецтехніки, а також 2 бульдозери міського комунального підприємства.

"Триває ліквідація окремих осередків тління сміття. Відкритого полум'я немає, пожежа виявляється виходом диму на поверхню. Ситуація контрольована", - повідомили в ДСНС.

Причини виникнення пожежі встановлюють.

Як повідомлялося, 29 травня почалася пожежа на міському звалищі біля с. Грибовичі біля Львова, 30 травня на звалищі стався зсув сміття об’ємом понад 100 тис. кубометрів, у результаті чого під завалом опинилося четверо осіб. Наразі знайдено тіла трьох рятувальників ДСНС, які брали участь у ліквідації пожежі, пошуки комунальника-еколога поки що не увінчалися успіхом.

У п'ятницю, 10 червня, ДСНС повідомила, що пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова ліквідовано о 20:38 п'ятниці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

Російські війська за добу понад 402 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

У Сумській області ППО ліквідувала 12 із 13 ворожих "шахедів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА