10:50 17.06.2016

Детективи НАБУ, які здійснюють обшук у провадженні стосовно заступника прокурора Колесника, заблоковані невідомими в камуфляжі

2 хв читати
Детективи НАБУ, які здійснюють обшук у провадженні стосовно заступника прокурора Колесника, заблоковані невідомими в камуфляжі

Детективи Національного антикорупційного бюро України, які здійснюють обшук у приміщенні ТОВ "Юридична компанія "Студія права" у провадженні стосовно заступника прокурора Київської області Олександра Колесника, заблоковані в приміщенні невідомими в камуфляжі, останні погрожують силовим захопленням приміщення, повідомила прес-служба НАБУ в четвер увечері.

"Станом на 22:00 біля входу в приміщення знаходилося близько 30 людей. Близько 22:10 під’їхали невідомі люди у камуфляжі, які повідомили про те, що вони є представниками громадської організації та погрожували силовим захопленням приміщення", - йдеться в повідомленні прес-служби НАБУ, оприлюдненому на сторінці у Facebook.

Згідно з повідомленням, обшук триває з ранку четверга, 16 червня. Як повідомляє прес-служба НАБУ, протягом усього дня з боку невідомих осіб, які представлялися адвокатами, неодноразово здійснювалися "провокаційні дії стосовно детективів під приводом того, що в приміщенні знаходяться їхні робочі місця".

Також на початку обшуку десять осіб намагалися проникнути до приміщення з метою перешкоджання слідчим діям, йдеться в повідомленні.

Детективи та співробітники Управління спеціальних операцій поки що уникають провокацій і здійснюють відеофіксацію подій.

Як повідомлялося, 21 травня Солом’янський райсуд заарештував заступника прокурора Київської області Олександра Колесника на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 5,5 млн грн.

Голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, виступаючи в парламенті, повідомив, що за махінації з цукром на $300 млн було затримано заступника прокурора Київської області. Злочин кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА