11:40 19.06.2016

Бойовики обстрілювали Красногорівку з мінометів і танків

1 хв читати
Бойовики обстрілювали Красногорівку з мінометів і танків

За минулу добу штаб АТО зафіксував 44 обстріли позицій сил АТО з боку незаконних збройних формувань, зокрема із застосуванням мінометів, танків і САУ, повідомляє в неділю вранці прес-центр штабу АТО.

"На маріупольському напрямку гаряче було поблизу Красногорівки, де порушуючи Мінські угоди, російські окупанти чотири рази накривали наші укріплення з мінометів калібру 82 та 120 мм та двічі з танків", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу спецоперації в «Фейсбуці».

Згідно з повідомленням, також під мінометним вогнем опинилися ще й опорні пункти поблизу Талаківки, Широкиного та Лебединського, а позиції поблизу Водяного та Мар’їнки потрапили під обстріл з кулеметів та гранатометів.

На донецькому напрямку супротивник вів вогонь по наших підрозділах у районі Зайцевого, Новгородського та Авдіївки – з озброєння різних систем. Окрім того, опорні пункти поблизу Авдіївки, Невельського та шахти Путилівська (Бутівка) російські окупанти обстрілювали ще й з мінометів різних калібрів, а близько опівночі неподалік Невельського ворог вів вогонь із 122 мм САУ.

На Луганському напрямку наших бійців у районі Новозванівки окупанти обстрілювали з зеніток, а згодом долучили ще і міномети. Неподалік Попасної та Новоолександрівки по позиціях вівся вогонь з кулеметів та гранатометів різних систем.

Згідно з повідомленням, в окремих випадках підрозділи Збройних сил України відкривали у відповідь вогонь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА