14:12 19.06.2016

Українські прикордонники затримали монгольських дипломатів, що везли під виглядом дипломатичної пошти 29 тис. пачок цигарок

1 хв читати
Українські прикордонники затримали монгольських дипломатів, що везли під виглядом дипломатичної пошти 29 тис. пачок цигарок

Понад 29 000 пачок тютюнових виробів, які намагалися переправити через державний кордон України під виглядом дипломатичної кореспонденції співробітники посольства Монголії в Росії, виявили учора у пункті пропуску "Дякове" прикордонники Мукачівського загону Держприкордонслужби України спільно з представниками СБУ та митниці.

"Близько 14.30 у пункт пропуску заїхав автомобіль "Мерседес" з дипломатичними номерами російської реєстрації. За документами, двоє громадян, які надали для проведення перевірки дипломатичні паспорти співробітників посольства Монголії в Росії, слідували з вантажем дипломатичної пошти з Москви до Риму. Однак оперативні підрозділи Держприкордонслужби вже мали попередню інформацію про можливе переміщення заборонених предметів цим автомобілем", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прикордонним відомством в неділю.

Держприкордонслужба України одразу повідомила про підозрілий вантаж співробітникам СБУ і фіскальної служби. "Підозра у прикордонників посилилися, коли на автомобіль зреагував службовий собака, натренований на виявлення тютюнових виробів", - йдеться в інформації.

Співробітники Держприкордонслужби ухвалили рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу, яким переміщувалися дипломати. "Під час перевірки у салоні транспортного засобу було виявлено понад 29 000 пачок цигарок, які намагалися незаконно переправити через державний кордон. Наразі проводиться перевірка", - розповіли у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА