14:35 19.06.2016

У Бахмутському районі літній чоловік після сварки з дружиною підірвав себе гранатою

2 хв читати
У Бахмутському районі літній чоловік після сварки з дружиною підірвав себе гранатою

У місті Сіверську Бахмутського району близько 6.00 неділі місцевий житель підірвався на боєприпасі, який, за попередніми даними, був гранатою РГД-5, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Донецькій області.

"Поліцейські встановили, що 61-річний чоловік жив у приватному будинку з дружиною. Як відзначають сусіди загиблого, напередодні ввечері він посварився з дружиною, після чого вона пішла ночувати до знайомих", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті поліції в неділю вдень.

О 6.00 городяни почули вибух, але спочатку подумали, що вибухнув газ, і повідомили про це дочці загиблого, яка звернулася до міліції та працівників газової служби. Але, як згодом було встановлено, що причиною вибуху стала детонація гранати просто у житловому будинку.

Жінка, яка проживає окремо від батьків, розповіла поліцейським, що сьогодні близько 5.00 їй зателефонував батько і попрощався з нею, проте вона не надала значення цим словам.

Під час огляду місця трагедії правоохоронці знайшли чеку і осколки від гранати РГД-5. Як стало відомо поліцейським, боєприпас він знайшов на березі річки Сіверський Донець під час лову риби і замість того, щоб повідомити про небезпечну знахідку правоохоронців, приніс її додому.

Обставини трагедії з'ясовуються. На місці працює слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції.

Попередня правова кваліфікація за цим фактом - 1 ч. ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА