15:54 20.06.2016

У Дніпрі невідомі пограбували громадську приймальню волонтера, кандидата в нардепи Ричкової

2 хв читати

У Дніпрі в ніч на понеділок невідомі пограбували громадську приймальню кандидата в народні депутати у виборчому окрузі №27, відомого волонтера, помічника міністра оборони України Тетяни Ричкової.

"Учора вночі обікрали нашу громадську приймальню на Січеславській Набережній, 39. Навряд чи це звичайна крадіжка - винесли лише оргтехніку. Просто наші конкуренти всіма можливими способами продовжують ставити нам підніжки. Намагаються зломити нас морально. Не вийде. Завтра приймальня продовжить роботу у звичайному режимі. Ми не відступимо. Відступити - це означає зрадити тих, хто нам вірить. Ми продовжуватимемо вести чесну боротьбу і йти далі. Разом ми переможемо!",- написала Т.Ричкова на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Як розповіли агентству в прес-службі Т.Ричкової, пограбування сталося в ніч на понеділок між 3-ю і 4-ю годинами.

"Минулого тижня ми завершували комплектування бази спостерігачів на вибори 17 липня. Вже були укомплектовані бази волонтерів, членів комісій. До приймальні звертається багато людей, пропозиції та скарги яких були внесені в комп'ютер, ноутбук. Робота громадської приймальні йшла повним ходом. Найімовірніше, полювали за базами цих людей, які допомагають Тетяні Ричковій. Розпочалася брудна боротьба. Але вона не завадить Т.Ричковій вийти переможцем", - заявили в прес-службі.

У прес-службі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області підтвердили факт пограбування громадської приймальні Т.Ричкової. Шевченківський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за статею "крадіжка" Кримінального кодексу України. Триває слідство.

У понеділок на сайті ЦВК було зареєстровано 51 кандидата в нардепи на проміжних виборах до Верховної Ради, які мають відбутися 17 липня 2016 р. у семи одномандатних округах (№№ 23, 27, 85, 114, 151, 183 і 206). Округ №27 у Дніпрі став "вільним" у зв'язку з обранням народного депутата від цього округу Бориса Філатова мером Дніпра восени 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА