12:58 22.06.2016

Ніхто з українських військовослужбовців не постраждав за добу в зоні АТО

1 хв читати
Ніхто з українських військовослужбовців не постраждав за добу в зоні АТО

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - повідомив А.Лисенко на брифінгу в Києві в середу.

А.Лисенко також поінформував, що на луганському напрямі не припиняються обстріли Новозванівки. "Пізно ввечері там противник відкривав вогонь із БМП, гранатометів і стрілецької зброї", - розповів він.

На донецькому напрямі ворог застосував важке озброєння одразу в кількох районах. Так, артилерія застосовувалася в Майорську, мінометний обстріл вівся по позиціях української армії в Троїцькому.

Важкі знаряддя, нарівні з гранатометами і кулеметами НЗФ застосовували і в Авдіївській промзоні. Не припиняються обстріли шахти "Путилівська".

На маріупольському напрямі відзначається певне затишшя. Загалом за минулу добу тут було зафіксовано 13 обстрілів позицій сил АТО. Так, у районі Красногорівки і Мар’їнки працювали ворожі снайпери, а також було зафіксовано обстріл зі стрілецької зброї.

"Удосвіта НЗФ здійснили обстріл позицій сил АТО в районі Водяного. Одиничні провокації відбулися в селах Тарамчук, Новотроїцьке, Гнутове і Талаківка", - зазначив А.Лисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА