14:19 23.06.2016

Від початку доби в Ізмаїлі госпіталізовано 9 людей

1 хв читати
Від початку доби в Ізмаїлі госпіталізовано 9 людей

В Ізмаїлі Одеської області на 12:00 четверга госпіталізовано дев’ятьох людей із симптомами кишкової інфекції, повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

"За минулу ніч до лікарень Ізмаїла доправили п’ятьох осіб (четверо - діти), з ранку до 12-ї години - дев’ятьох. Намітилася тенденція зниження кількості хворих", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

А.Абрамченко зазначив, що за весь період спалаху вірусної інфекції до лікарень Ізмаїла та Ізмаїльського району госпіталізовано 597 людей, із них 342 - діти.

Раніше в Державній служби України з надзвичайних ситуацій повідомили, що протягом 16-22 червня до районної лікарні Ізмаїла з попереднім діагнозом "гострий гастроентероколіт" звернулися 583 людини (із них 331 дитина) місцевих жителів із м. Ізмаїла та с. Броска Ізмаїльського району.

Крім того, станом на 7:00 23 червня в медичних закладах Ізмаїла перебувала 221 людина (з них 115 дітей). На амбулаторне лікування переведено 362 людини, зокрема 216 дітей.

Як повідомлялося, проведені лабораторні дослідження засвідчили, що причиною отруєння людей в Ізмаїлі стала мікс-інфекція, спричинена фекальним забрудненням води після сильних опадів, про що повідомив мер міста А.Абрамченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА