10:32 24.06.2016

Кількість постраждалих унаслідок спалаху кишкових інфекцій в Ізмаїлі на ранок п'ятниці перевищила 630 осіб

1 хв читати
Кількість постраждалих унаслідок спалаху кишкових інфекцій в Ізмаїлі на ранок п'ятниці перевищила 630 осіб

Від початку спалаху епідемії кишкових інфекцій в Ізмаїлі (Одеська обл.) станом на 8:00 п'ятниці, 24 червня, по медичну допомогу звернулося 635 людей, зокрема 370 дітей, повідомляє Державна санітарно-епідеміологічна служба України.

"Основним механізмом передачі залишається контактно-побутовий, фактором передачі - харчовий (овочі та фрукти, миті не кип’яченою водою та вживання сирої води, очищеної в домашніх умовах через побутові фільтри)", - наголошують у СЕС України.

Також у відомстві інформують, що за минулу добу відібрано додаткові проби питної води для бактерійних і санітарно-хімічних досліджень. Триває дезінфекція та промивання водопровідних мереж і артезіанських свердловин, резервуарів системи водопостачання міста.

Водночас у Держслужбі України з надзвичайних ситуацій повідомили, що станом на 7:00 24 червня в медичних закладах Ізмаїла перебувають 188 людей (з них 118 дітей). "Виписано (переведено на амбулаторне лікування) 429 людей (із них 240 дітей)", - додали в ДСНС України.

Як повідомлялося, в четвер мер Ізмаїла Андрій Абрамченко повідомляв, що на ранок 23 червня від початку спалаху вірусних інфекцій до лікарень Ізмаїла та Ізмаїльського району було госпіталізовано 597 людей, з них 342 - дітей.

Проведені лабораторні дослідження засвідчили, що причиною отруєння понад 300 людей в Ізмаїлі (Одеська обл.) стала мікс-інфекція, спричинена фекальним забрудненням води після сильних опадів, про що повідомив мер міста Андрій Абрамченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА