13:06 24.06.2016

П'ятеро українських військових дістало поранень за добу в зоні АТО

1 хв читати
П'ятеро українських військових дістало поранень за добу в зоні АТО

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, проте п'ятеро дістало поранень, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, п’ятеро дістало поранень", - повідомив А.Лисенко на брифінгу в Києві в п'ятницю.

Він також поінформував, що на луганському напрямі ситуація за добу покращилася. За добу зафіксовано два обстріли - у Попаснянському районі.

На донецькому напрямі кількість обстрілів скоротилася, але противник надалі застосовує важке озброєння, зокрема, міномети і гаубиці калібром 122 мм. Основними гарячими точками залишаються Горлівська агломерація та Авдіївка.

"І Авдіївці внаслідок обстрілу був поранений місцевий житель, а також постраждали три будинки", - зазначив А.Лисенко і додав, що загалом на донецькому напрямі мали місце 15 обстрілів, сім із них із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямі тривають масовані обстріли позицій українських військових, здебільшого в темний час доби. Противник застосовує БМП і міномети. За добу на цьому напрямі зафіксовано 33 обстріли, п’ять із них із застосуванням важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА