12:39 29.06.2016

Кабмін передав МОЗ України регіональні лабораторії ДержСЕС

1 хв читати
Кабмін передав МОЗ України регіональні лабораторії ДержСЕС

Кабінет Міністрів передав Міністерству охорони здоров'я України регіональні лабораторні центри Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Згідно з розпорядженням №437 від 8 червня, оприлюдненим на сайті уряду 29 червня, загалом МОЗ передано 27 регіональних лабораторних центрів ДержСЕС, а також лабораторний центр на водному транспорті, центр на залізничному транспорті та центр на повітряному транспорті.

Кабмін доручив МОЗ забезпечити у 2016 році проведення лабораторних досліджень, необхідних для реалізації повноважень Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

У повідомленні, яке додається до розпорядження, зазначено, що це рішення дасть змогу МОЗ виконувати функції з реалізації державної політики у сфері епідеміологічного нагляду, здійснювати заходи щодо утворення державної установи "Центр громадського здоров'я".

Як повідомлялося, у вересні 2014 року Кабмін створив Державну службу з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів шляхом реорганізації Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та ДержСЕС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА