11:10 01.07.2016

Демонтаж незаконних МАФів біля станції метро "Святошин" у Києві триває в супроводі протесту працівників

1 хв читати
Демонтаж незаконних МАФів біля станції метро "Святошин" у Києві триває в супроводі протесту працівників

Демонтаж незаконних малих архітектурних форм біля станції метро "Святошин" у Києві триває, однак працівники МАФів укотре перекрили дорогу, що створило перешкоди для комунальників, повідомив радник мера Києва Дмитро Білоцерківець.

"Триває демонтаж всіх незаконних МАФів на метро Святошин, мафовики блокували демонтаж і знову перекрили дорогу. Поліція спрацювала ефективно і розблокувала", - написав він на сторінці в "Фейсбуці" в п'ятницю вранці.

За словами Д.Белоцерківця, опір організовує власник незаконного "ринку" в метро - мережевик. "За нашою інформацією, акція частково проплачена, частково змушують працівників МАФів чинити опір", - додав він.

Радник мера також висловив жаль, що такі інциденти "пригальмовують темп" демонтажу незаконних МАФів.

Д.Белоцерківець також виклав у соцмережі фотографії, деякі з яких можна розцінювати як початок демонтажу кіоску-магазину "Рошен".

Як повідомлялося, наприкінці червня біля станції метро "Святошин" було демонтовано багато МАФів. Як пояснив Д.Белоцерківець, кіоск-магазин "Рошен" також підлягає демонтажу, але через перекриття підступу до нього протестувальникам поки що цього не вдалося зробити.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА