14:28 01.07.2016

Кличко передав 100 велосипедів патрульній поліції Києва

2 хв читати
Кличко передав 100 велосипедів патрульній поліції Києва

Мер Києва Віталій Кличко в п'ятницю передав 100 велосипедів із спорядженням патрульної поліції Києва.

"Сподіваюся, тепер поліцейські зможуть більш оперативно й ефективно працювати, пересуваючись містом на велосипедах, спостерігаючи за підтриманням громадського порядку в громадських місцях... Велосипед у роботі патрульних - це, передусім, мобільність і маневреність. Він дає низку переваг, дає змогу патрулювати в пішохідних зонах, швидко переміщуватися між автомобілями в пробках ", - цитує Кличка прес-служба міського голови.

Велосипеди, які Київ передає патрульним, - німецького виробництва, з необхідним спорядженням - дзеркалами, фарами, пляшками для води. Такі ж велосипеди використовує в своїй роботі поліція Туреччини, зазначили в прес-службі.

В.Кличко повідомив, що вартість проекту з придбання велосипедів для патрульних - EUR40 тис. І повністю профінансована спонсорами.

Начальник управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля подякував В.Кличку і висловив надію на те, що з новим спорядженням поліцейські патрулі стануть більш оперативними й ефективними. "Коли ми вперше поговорили з мером про велопатрулі, я не очікував, що буде настільки швидка реакція і підтримка цього проекту", - сказав Ю.Зозуля.

"Ми надзвичайно вдячні й починаємо курси веломайстерності для патрульних. Ми передусім будемо патрулювати парки, яких у Києві дуже багато. Вже завтра перші велопатрулі виїдуть на Труханів острів. У заторах теж буде простіше і легше впоратися з трафіком, ефективність нашої роботи підвищиться ", - зазначив глава патрульної поліції Києва.

Мер зазначив, що 4 липня виповнюється рік від моменту створення патрульної поліції Києва.

"Ми розраховуємо на київську поліцію, а київська поліція може розраховувати на громадськість, яка допомагає в наведенні правопорядку в нашому місті", - сказав В.Кличко.

Міський голова повідомив, що вже стартували курси англійської мови для правоохоронців. "Ми хочемо, щоб наша поліція була професійною, сучасною й технологічною. А для цього вона повинна мати все необхідне для ефективної роботи. І ми в цьому допомагаємо", - зазначив мер Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прем'єр Бельгії підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

Президенти Латвії та Фінляндії, прем'єр Іспанії візьмуть участь у Саміті миру в Швейцарії

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА