17:53 01.07.2016

Обсяг відшкодування ПДВ у червні рухнув до 0,11 млрд грн - Держказначейство

2 хв читати
Обсяг відшкодування ПДВ у червні рухнув до 0,11 млрд грн - Держказначейство

Обсяг відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) у червні 2016 року становив 0,111 млрд грн порівняно з 6,68 млрд грн у травні, 7,13 млрд грн - у квітні, 6,3 млрд грн - у березні та 8,1 млрд - у лютому, повідомила Державна казначейська служба України в п'ятницю.

"Станом на 30 червня територіальними органами Казначейства відшкодовано ПДВ на загальну суму 97,3 млн грн, зокрема 1,862 млн грн за судовими рішеннями, що набули чинності та за якими настав термін їх виконання... Станом на 17:00 30 червня узагальнена інформація від ДФС України на відшкодування ПДВ у червні поточного року за сумами, що перевищують 100,0 тис. грн, до казначейства України не надходила", - йдеться в повідомленні відомства.

Згідно з його даними, найбільшим одержувачем відшкодування минулого місяця стало підприємство з іноземними інвестиції "Гленкор грейн Україна" - 43,7 млн грн, тоді як у попередні місяці найбільшим агроекспортерам і металургійним компаніям виплачувалося по 300-600 млн грн і більше.

Слідом за "Гленкором", згідно з оприлюдненими даними, йдуть ЮНІСЕФ - 2,7 млн грн, представництва ООН та ЄС в Україні - відповідно 2,6 і 2 млн грн і посольство РФ в Україні - 0,9 млн грн.

Раніше повідомлялося про плани Державної фіскальної служби України в 2016 році погасити всі заборгованості з відшкодування ПДВ та відшкодовувати всі заявлені компаніями суми за цим податком. Загалом за цей рік планується відшкодувати близько 100 млрд грн. У 2015 році відшкодовано 68,4 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

У неділю в Україні невеликий дощ прогнозується лише в північних областях

СБУ оголосила набір до ЦСО "А"

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

Понад 1,6 тис. абонентів залишилися без газу в Харківській області через обстріли РФ - Міненерго

ГУР МО України ідентифікувало російських військовослужбовців, які обстрілюють Україну "Кинджалами"

Росіяни здійснили 52 обстріли населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей

Фінал "Євробачення-2024" відбудеться в суботу, Alyona Alyona & Jerry Heil виступлять під №2

Росіяни за добу 11 разів обстріляли Донецьку область - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА