13:14 11.07.2016

Один український військовий загинув, 10 поранені в результаті бойових дій на Донбасі

2 хв читати
Один український військовий загинув, 10 поранені в результаті бойових дій на Донбасі

За минулу добу один український військовий загинув, десятеро були поранені в результаті бойових дій, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, десятьох поранено", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

"Ще двоє контужені, ще один був важко поранений в результаті підриву на вибуховому пристрої", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

А.Лисенко зазначив, що різко зросла кількість обстрілів. Загалом за минулу добу було зафіксовано 94 обстріли. Востаннє таку ситуацію було зафіксовано в середині квітня 2016 року.

Спікер АП поінформував, що на луганському напрямку тривають обстріли Станиці Луганської. Крім того, бойовики кілька разів обстріляли позиції української армії в Кримському. Також було обстріляно КПВВ у Золотому.

Як і раніше, неспокійно в Попасній. Бойовики застосовують тут не тільки стрілецьку зброю, а також важке озброєння. Всього за минулу добу на цьому напрямку було зафіксовано 17 обстрілів, шість - із важкого озброєння.

На донецькому напрямку вчора зафіксовано два артилерійських обстріли в районі Горлівки. Міномети застосовуються активніше на Світлодарській дузі, по всьому периметру Горлівки, в Авдіївській промзоні, а також на ділянці фронту "Опитне-Красногорівка".

Загалом на донецькому напрямку зафіксовано 48 ворожих обстрілів. На маріупольському напрямку обстріли тривають по всій лінії розмежування, за винятком передмістя Докучаєвська. Крім того, було зафіксовано роботу ворожих снайперів. Загалом на цьому напрямку було зафіксовано 29 обстрілів, 12 - з важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА