13:00 21.07.2016

П'ятеро українських військових дістали поранень у зоні АТО за добу

2 хв читати
П'ятеро українських військових дістали поранень у зоні АТО за добу

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі жоден український солдат не загинув, проте п'ятеро дістали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув, п'ятеро дістали поранень", - сказав А. Лисенко на брифінгу в четвер у Києві.

За його словами, на луганському напрямку бойовики порушили режим тиші у Станиці Луганській та Новоолександрівці, однак важке озброєння не застосовували. Загалом за добу тут було зафіксовано шість ворожих обстрілів.

На донецькому напрямку мали місце потужні мінометні обстріли з боку противника. Поблицу Зайцевого та Авдіївки працювали 122-мм гармати, 120-мм і 82-мм міномети. "Унаслідок цих варварських акцій окупантів в Авдіївці знову пошкоджено приватні будинки, відсутнє водо - та електропостачання", - зазначив спікер АП.

Опівдні в Авдіївський промзоні були два мінометних обстрілуи з боку противника. Стрілянина велася зі східного напрямку, їз контрольованої бойовиками Ясиноватої. Окрім того, бойовики виявляли активність в с. Луганське, ділянці фронту Новгородське - Ясинувата, позиції "Шахта Бутівка". В Опитному і Пісках було спокійно.

Заглом на цьому напрямку за добу було 33 ворожих обстріли, зокрема 19 - з важкого озброєння.

На маріупольському напрямку спокійних ділянок на лінії розмежування не було. "Бойовики активно обстрілюють українські позиції по всьому фронту, як вдень, так і вночі. Зокрема, поблизу Талаківки і Водяного окупанти тричі застосували 122-мм гармати, випустивши 40 снарядів. У Красногорівці та на ділянці фронту Талаківка - Широкино НЗФ масово стріляли з мінометів. Щільність вогню з важкого озброєння окупантів надзвичайно висока. Крім цього, кілька перестрілок між силами АТО і противником сталися в Мар'їнці, Староігнатівці", - поінформував А. Лисенко.

Загалом на маріупольському напрямку був зафіксований 31 ворожий обстріл, зокрема 3 артилерійських і 11 мінометних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА